Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Itin kraupi istorija Lenkijoje: jauna pora plaukų gumyte pasmaugė savo kūdikį, jo palaikus išmetė krūmuose

Pirmadienį Lenkijos Balstogės rajono teismas trim mėnesiams leido suimti 18 metų mergina ir 19-metį jos draugą, kurie įtariami nužudę savo naujagimį, praneša tvn24.pl. Jie abu patys atėjo į policiją, kai apie šį itin žiaurų nusikaltimą ir rastus kūdikio palaikus pranešė žiniasklaida.
Naujagimis
Naujagimis / Fotolia nuotr.

Balstogės prokuratūros atstovų teigimu, merginai pateikti įtarimai nužudymu. Tyrimo duomenimis, vaikas buvo pasmaugtas plaukų gumyte. 

18-metės draugas, vaiko tėvas, kaltinamas nusikaltimo slėpimu ir bandymu padėti savo draugei išvengti atsakomybės už įvykdytą nusikaltimą. Taip pat jis įtariamas slėpęs kūdikio palaikus – iš pradžių savo namų rūsyje, o vėliau krūmynuose gyvenvietėje.

Prokurorai sako, kad įtariamoji neprisipažįsta kalta ir tvirtina, jog vaikas gimė negyvas. Vaikinas prisipažįsta padėjęs nuslėpti nusikaltimą ir paslėpti palaikus. 

Abu įtariamieji gyvena Balstogėje, mergina mokosi licėjuje. Ji yra pilnametė, bet į policija kreipėsi kartu su savo tėvais.

Makabrišką radinį prieš savaitę krūmynuose aptiko šunį vedžiojęs vyriškis. Atlikus skrodimą paaiškėjo, kad berniukas gimė gyvas, bet buvo pasmaugtas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius