Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Izraelyje registruotas didžiausias paros COVID-19 atvejų skaičius

Izraelio sveikatos apsaugos ministerija trečiadienį pranešė, kad šalyje registruota beveik 12 tūkst. naujų užsikrėtimo COVID-19 atvejų – didžiausias per parą registruotas atvejų skaičius nuo pandemijos pradžios.
Tel Avivas, Izraelis
Tel Avivas, Izraelis / 123rf.com nuotr.

Remiantis pateiktais duomenimis, antradienį buvo nustatyti 11 978 nauji koronavirusinės infekcijos atvejai. Ankstesnis paros naujų atvejų rekordas buvo registruotas praėjusių metų rugsėjo 2 dieną, kai buvo fiksuoti 11 344 nauji susirgimo atvejai.

Nors šiuo metu Izraelyje koronavirusine infekcija serga 60 tūkst. žmonių, sunki ligos forma pasireiškia tik 125 asmenims, pranešė Sveikatos apsaugos ministerija.

Beveik 4,3 mln. iš 9,4 mln. Izraelio gyventojų yra gavę tris skiepų COVID-19 dozes. Pastarosiomis dienomis šalyje ketvirtąja doze pradėti skiepyti didžiausios rizikos grupėms priklausantys asmenys.

Antradienį ministras pirmininkas Naftali Bennettas perspėjo, kad nustatomų naujų COVID-19 atvejų skaičius toliau auga, ir paskatino žmones vakcinuotis.

„Dabar (naujų atvejų) banga tikrai kyla, todėl jau per kelias ateinančias dienas turėsime dešimtis tūkstančių patvirtintų atvejų“, – sakė jis per vizitą vienoje ligoninėje centrinėje Izraelio dalyje.

„Geroji naujiena yra ta, kad vakcinos yra veiksmingos, todėl visi, kas pasiskiepijo ir tinkamai dėvi kaukę, veikiausiai sunkiai nesusirgs, ir liga praeis per kelias dienas“, – sakė jis.

Šalyje iki šiol oficialiai patvirtinta 1,4 mln. užsikrėtimo koronavirusu atvejų, 8 247 užsikrėtę žmonės mirė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius