Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Bideno COVID-19 testų rezultatai neigiami, JAV prezidentas baigs izoliaciją

JAV prezidento Joe Bideno du COVID-19 testai buvo neigiami ir jam nebereikia izoliuotis dėl persirgtos koronavirusinės infekcijos, trečiadienį pranešė Baltųjų rūmų gydytojas.
Joe Bidenas
Joe Bidenas / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

„Vakar vakare ir šiandien ryte atlikus SARS-CoV-2 viruso antigeno tyrimus, tyrimų rezultatai buvo NEIGIAMI“, – rašoma prezidento gydytojo Kevino O'Connoro pranešime. Jame priduriama, kad J.Bidenas jau baigė gydomojo preparato „Paxlovid“ vartojimo kursą.

„Atsižvelgiant į šiuos raminamus veiksnius, prezidentas nutrauks griežtą izoliaciją“, – nurodė gydytojas.

J.Bidenui koronavirusas testais buvo nustatytas praėjusį ketvirtadienį, ir nuo to laiko prezidentas izoliavosi Baltuosiuose rūmuose

Jis toliau tęsė savo darbus, bet jo darbo grafikas buvo mažiau intensyvus.

„Nors dabar prezidentui izoliacija baigėsi, jis 10 dienų dėvės apsauginę kaukę, kai šalia bus kitų žmonių, ir toliau reguliariai tikrinsis, ar neserga virusu, jei virusas atsinaujintų, sakė K.O'Connoras.

Gydytojas pridūrė, kad J.Bidenas nekarščiuoja ir pažymėjo, kad ligos „simptomų nuolat mažėja ir jie beveik visiškai išnyko“.

79 metų J.Bidenas yra vyriausias kada nors JAV prezidentavęs asmuo, tačiau jo gydytojas teigia, kad apskritai jo sveikata yra gera. Jis buvo visiškai paskiepytas ir gavo du sustiprinamuosius skiepus nuo COVID-19.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius