-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV ir Meksikos pasienyje suimti 42 sieną kirtę migrantai

JAV sienos apsaugos pareigūnai suėmė iš Centrinės Amerikos atvykusius 42 migrantus, kirtusius šalies pietinę sieną iš Meksikos teritorijos, pirmadienį pranešė vyriausiasis patrulių agentas Rodney Scottas.
JAV pasieniečiai prie tvoros palei Amerikos ir Meksikos sieną
JAV pasieniečiai prie tvoros palei Amerikos ir Meksikos sieną / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Sieną kirto 42 žmonės – jie buvo areštuoti. Kalbant visiškai atvirai, buvo nemažai žmonių, kuriems pavyko kirsti sieną“, – televizijai CNN sakė San Diego sektoriaus pasienio patruliavimo tarnybos vadovas. Jis pridūrė, kad dauguma suimtųjų yra vyrai.

Jie priskiriami tai pačiai migrantų grupei, kuri sekmadienį buvo atremta ašarinėmis dujomis ir guminėmis kulkomis, kai atvykėliai pamėgino patekti į Jungtinių Valstijų teritoriją iš stovyklos, kur yra apsistoję apie 5 tūkst. žmonių, daugiausiai hondūriečių, besitikinčių gauti teisę apsigyventi JAV.

„Šiuo metu statome čia naująją pasienio tvorą, bet darbai dar neužbaigti. Yra ruožų, kur tvora yra apgriuvusi – ji buvo pastatyta iš metalo atliekų, mums perduotų kariuomenės“, – pažymėjo R.Scottas.

„Grupė prasiveržė pro tvorą keliose dalyse ir vieną jų nugriovė. Jie pradėjo veržtis į priekį ir tada vėl užpuolė mūsų agentus. Mums pavyko juos atremti panaudojant priemones riaušėms malšinti“, – nurodė pareigūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius