Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JK „Brexit“ partija patyrė smūgį: keturi jos europarlamentarai parėmė torius

Jungtinės Karalystės „Brexito“ partija ketvirtadienį patyrė skaudų smūgį, jos keturiems išrinktiems pareigūnams pasitraukus ir parėmus konservatorius.
Nigelas Farage'as
Nigelas Farage'as / „Scanpix“/AP nuotr.

Šis ketvertas apkaltino partijos lyderį Nigelą Farage'ą savo veiksmais sukeliant pavojų Britanijos išstojimui iš Europos Sąjungos.

Jie yra tarp 29 „Brexito“ partijos narių, išrinktų į Europos Parlamentą, ir priešinasi N.Farage'o sprendimui iškelti šimtus kandidatų gruodžio 12-ąją vyksiantiems JK pirmalaikiams visuotiniams rinkimams.

Ši partija nesibalotiravo 317-oje rinkimų apygardų, kur yra tvirtai palaikomi toriai, siekdama neišsklaidyti „Brexito“ šalininkų balsų, bet iškėlė savo kandidatus maždaug 300 kitų apygardų.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Annunziata Rees-Mogg
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Annunziata Rees-Mogg

„Konservatoriai yra vienintelis pasirinkimas tiek „Brexito“ šalininkams, tiek demokratams“, – sakė Annunziata Rees-Mogg, viena iš keturių pasitraukusių „Brexit“ partijos narių.

N.Farage'o partija kaltina šį ketvertą susimokius su konservatoriais ir atkreipia dėmesį, kad A.Rees-Mogg brolis dirba B.Johnsono vyriausybėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius