Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jungtinės Karalystės užsienio reikalų sekretorius sveikina naujas Vašingtono sankcijas Rusijai

Jungtinės Karalystės užsienio reikalų sekretorius Borisas Johnsonas penktadienį pareiškė sveikinantis naujas JAV sankcijas Rusijai.
Borisas Johnsonas
Borisas Johnsonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Sveikinu naujus ryžtingus JAV veiksmus, nukreiptus prieš piktavališką Rusijos veiklą, įvedant sankcijas dar vieniems Rusijos subjektams, turinčius ryšių su Kremliumi.

Tarptautinė bendruomenė ir toliau demonstruoja, kad niekas nebetoleruos primygtinį Rusijos priešiškumą“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė jis.

Anksčiau penktadienį JAV Iždo departamento paskelbė sankcijas 17 Rusijos valstybės tarnautojų, septyniems oligarchams, palaikantiems glaudžius ryšius su prezidentu Vladimiru Putinu, ir 12 valstybinių įmonių.

„Rusijos vyriausybė neproporcingai veikia oligarchų ir valdžios elito naudai. Rusijos vyriausybė vykdo įvairią konfrontacinę veiklą visame pasaulyje, tokią kaip besitęsianti Krymo okupacija ir smurto kurstymas Rytų Ukrainoje, parama atsargomis ir ginkluote Sirijos prezidento Basharo al Assado režimui, kad jis galėtų bombarduoti savo piliečius.

Rusija mėgina pakenkti Vakarų demokratijoms ir vykdo priešišką kibernetinę veiklą“, – pareiškė JAV iždo sekretorius Stevenas Mnuchinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius