Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip atrodo V.Putinui siūloma 2018-ųjų rinkimų strategija?

Politinės ir ekonominės komunikacijos agentūra (PEKA) išplatino pranešimą „V.Putino strategija 2018-ųjų rinkimams: tikslai, ištekliai ir scenarijai“, praneša laikraštis „Komersant“.
Vladimiras Putinas
Išplatinta V.Putinui siūloma 2018-ųjų rinkimų strategija / „Scanpix“/AP nuotr.

Ekspertai pataria prezidentui suformuoti naują – „Rusijos proveržio“ – kryptį.

Pagrindiniu prezidento kampanijos 2018-ųjų rinkimuose tikslu PEKA nurodo iškelti elitui ir tautai priimtiną ateities šalies atstovą, susijusį su V.Putinu.

Pranešime rašoma: „Balsavimo už prezidentą ateinančiuose rinkimuose esmė – patvirtinti naują kryptį, suprasti ir priimti jo ilgalaikį vaidmenį Rusijos politikoje, įskaitant ir periodą po 2024-ųjų.“ Taip pat pastebima, kad V.Putino epocha Rusijos istorijoje toli gražu neina į pabaigą.

PEKA atstovai yra užtikrinti, kad kampanijos scenarijuje valdžia staigmenų nepateiks, todėl „naujų“ ar „jaunų“ kandidatų iškėlimas nėra tikėtinas.

Rinkimuose su V.Putinu turėtų varžytis Komunistų partijos lyderis Genadijus Ziuganovas ir Rusijos liberaldemokratų partijai vadovaujantis Vladimiras Žirinovskis.

„Scanpix“/„Sputnik“ nuotr./Vladimiras Žirinovskis
„Scanpix“/„Sputnik“ nuotr./Vladimiras Žirinovskis

PEKA atstovai perspėja prezidento štabą, kad derėtų vengti pernelyg didelio rinkėjų skatinimo: „Atsiranda rizika mobilizuoti ne lojalų, o priešiškai nusiteikusį elektoratą.“

Vienu iš kampanijos instrumentų autoriai įvardija efektyvios valdančiųjų komandos sudarymą. Iki rinkimų užteks „įvardinti tokios komandos poreikį ir apibrėžti jos kontūrus“.

Ekonomikos srityje V.Putinui patariama atitolti nuo žaliavų ekonomikos modelio tam, kad būtų išvengta rezervų eikvojimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius