Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanados milijardieriaus mirties byla perkvalifikuota į tyrimą dėl nužudymo

Kanados farmacijos gigantės „Apotex“ įkūrėjo, milijardieriaus Barry Shermano byla perkvalifikuota į tyrimą dėl nužudymo, praneša BBC.
Barry Shermanas su žmona
Barry Shermanas su žmona / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Kanada Nužudymas

Policija anksčiau pranešė, kad B.Shermano namuose Toronte penktadienį buvo rasti du įtartinomis aplinkybėmis mirę asmenys. Policija aukų vardų nenurodė, bet Kanados žiniasklaida pranešė, kad tai yra B.Shermanas ir jo žmona Honey.

„Mums buvo praneštos tragiškos naujienos, kad netikėtai mirė Barry ir Honey Shermanai“, – sakoma 1974 metais B.Shermano įsteigtos „Apotex“ pranešime socialiniame tinkle „Twitter“.

Toronto policija pranešė, kad penktadienį maždaug vidurdienį buvo gautas medicininio pobūdžio iškvietimas ir kad nuvykę pareigūnai „namuose rado du mirusius žmones“. Mirtis iškart pareigūnams sukėlė įtarimų.

Šalies politinis elitas reiškė liūdesį dėl šių garsių filantropų mirties. Ministras pirmininkas Justinas Trudeau sakė, kad jį „nuliūdino naujienos apie staigią Barry ir Honey Shermanų mirtį“.

Kanados žiniasklaida pranešė, kad Shermanai neseniai nusprendė parduoti savo namus, už kuriuos norėjo gauti maždaug 7 mln. Kanados dolerių (4,6 mln. eurų).

Žurnalas „Forbes“ B.Shermaną vadina vienu turtingiausių Kanados žmonių, o jo turtą vertina 3 mlrd. JAV dolerių (2,54 mlrd. eurų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius