Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kinijoje automobilio vagis nužudė jame buvusį kūdikį

Kinijoje automobilio vagis pasmaugė dviejų mėnesių kūdikį, kuris buvo toje pavogtoje mašinoje, pranešė policija. Šis nusikaltimas trečiadienį sukėlė pasipiktinimą visoje šalyje.
Naujagimis
Naujagimis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Kinija Nužudymas

Kūdikis, berniukas, buvo padidinto pravažumo automobilyje, kurį Dzilino provincijoje šalies šiaurės rytuose pirmadienį pavogė 48 metų Zhou Xijunas. Jo paieškoje dalyvavo tūkstančiai policininkų ir taksi vairuotojų, kol jis kitą dieną pasidavė ir prisipažino.

Zhou Xijunas „ant galinės pavogto automobilio sėdynės pamatė kūdikį, sustojo šalikelėje, pasmaugė vaiką ir užkasė jį į sniegą“, sakoma internete paskelbtame Dzilino policijos pranešime.

Informacijos apie tai, ar vaiko kūnelis buvo rastas, nepateikiama.

Kinijos žiniasklaida trečiadienį skyrė daug dėmesio šiam nusikaltimui, kuris dominuoja ir socialinės žiniasklaidos tinklalapiuose, sulaukdamas daug daugiau dėmesio nei antradienį Pekine prasidėjęs metinis Kinijos parlamento susirinkimas.

Tėvai 10-čiai minučių paliko kūdikį automobilyje su įjungtu varikliu, o paskui suprato, kad mašina buvo pavogta, pranešė valstybinis dienraštis „Global Times“. Straipsnyje priduriama, kad vienas šeimos narys „nualpo iš sielvarto“, kai išgirdo Zhou Xijuno prisipažinimą.

Interneto vartotojai reiškia savo pasibjaurėjimą tuo nusikaltimu; daugelis ragina skirti Zhou Xijunui mirties nuosprendį. „Nepakaktų nužudyti jį tik kartą“, – rašė vienas „Sina Weibo“ – į „Twitter“ panašaus kinų tinklo – vartotojas.

„Niekada nebūčiau įsivaizdavęs, kad tai, ko žmonės bijo labiausiai, iš tikrųjų gali įvykti ... Žudikas turėtų būti griežtai nubaustas“, – rašė kitas.

Jungtinių Tautų (JT) duomenimis, Kinijoje 2010 metais 100-ui tūkst. gyventojų teko viena žmogžudystė – šis rodiklis yra vienas mažiausių pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius