Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konsulą išvijo sekso skandalas

Rumunijos prezidentas Traianas Basescu pavadino fantastišku ir peržengiančiu visas ribas sekso skandalą, kuris kilo šią savaitę dėl buvusio Rumunijos konsulo Kišiniove.
Intymumas
Rumunijos užsienio reikalų ministras Christianas Diakonescu I.Nuicos elgesį pavadino „jo asmenine problema“. / Photos.com
Temos: 2 Rumunija Skandalas

Ionas Nuica atsistatydino, kai liepos 13 dieną buvo paskelbta nufilmuota vaizdo medžiaga. 10 minučių filmas pasirodė Rumunijos laikraščio "Curentul" tinklalapyje. Rumunijos diplomatas užsiima seksu su gražios figūros moldave. Iš pokalbio galima spręsti, kad mergina dirba Rumunijos konsulate Kišiniove: pertraukose tarp meilės scenų jie aptarinėja tarnybos reikalus.

Rumunijos laikraštis, kuris prie vaizdo medžiagos pridėjo komentarą, pažymi, kad pokalbyje nepateikiama jokių duomenų, kurie būtų valstybės paslaptis. Filmuota slapta kamera, galimas dalykas, kad tai darė pati konsulato darbuotoja.

Rumunijos užsienio reikalų ministras Christianas Diakonescu I.Nuicos elgesį pavadino "jo asmenine problema", bet sakė, jog Rumunijos užsienio politikos žinybai derėtų atsiprašyti visuomenės už diplomato elgesį.

Konsulas buvo atšauktas iš Kišiniovo dar praėjusią savaitę, tačiau neva dėl priežasčių, "nesusijusių su paskelbtais vaizdo įrašais apie jo seksualinius ryšius su konsulato Kišiniove darbuotoja". 60 metų I.Nuica anksčiau dirbo konsulu Irane ir Izraelyje. Jis vedęs ir turi du vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius