Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kremlius: V.Putinas tik gavęs visą informaciją nuspręs, ar dalyvauti klimato susitikime

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas tik paaiškėjus visoms detalėms nuspręs, ar dalyvauti kitą savaitę JAV prezidento Joe Bideno organizuojamame pasaulio lyderių susitikime dėl klimato kaitos, pareiškė Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas. Pasak atstovo, Kremlius tik pradėjo gauti šią informaciją.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Deja, atsakymus į šiuos klausimus pradėjome gauti tik pastarosiomis dienomis ir turime juos atidžiai išanalizuoti prieš priimdami sprendimą dėl prezidento dalyvavimo“, – sakė jis televizijos „Rossija 1“ laidai „Moskva. Kreml. Putin“.

Be kita ko, D.Peskovas paaiškino, kad Maskva „pirmiausia turi išanalizuoti įvadinius teiginius apie tai, kaip jis (susitikimas) vyks, kas kalbės, kaip, kokia tvarka, kas bus laikoma rezultatu, kas pirmininkaus“.

Pasak Baltųjų rūmų, J.Bidenas pasiūlė balandžio 22–23 dienomis surengti nuotolinį aukščiausio lygio susitikimą klimato problemoms aptarti. Pranešama, kad JAV prezidentas į viršūnių susitikimą pakvietė 40 pasaulio lyderių, tarp jų ir V.Putiną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius