Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kroatijos „pramogų saloje“ nužudytas turistas iš Jungtinės Karalystės

Kroatijos itin daug lankytojų pritraukiančios Pago salos Zrčės paplūdimyje trečiadienį buvo nužudytas vienas turistas iš Jungtinės Karalystės, pranešė policija, pasirodžius pranešimų, kad jis buvo mirtinai subadytas viename naktiniame klube.
Nusikaltimo vietoje
Nusikaltimo vietoje / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Turistas buvo mirtinai sužalotas Zrčė paplūdimyje apie 5 val. 35 min. vietos (6 val. 35 min. Lietuvos) laiku, sakoma policijos išplatintame pareiškime.

Pareigūnai informavo, kad auka buvo jaunas vyras, kurio tapatybė yra nustatyta, bet kol kas neatskleidė detalesnės informacijos apie incidentą.

Tuo tarpu vietos žiniasklaida pranešė, kad nužudytasis buvo 26-erių vyras, įsivėlęs į muštynes viename naktiniame klube.

Šiaurinė Pago sala, ypač joje esantis Novalios miestelis ir Zrčės paplūdimys yra populiarios vasaros pramogų vietos, itin mėgstamos jaunų turistų. Daugelis jų atvyksta iš Jungtinės Karalystės.

Turizmas yra vienas pagrindinių Kroatijos ekonomikos sektorių. Daugelis poilsiautojų plūsta į šalies įspūdingą Adrijos pajūrį, turintį daugiau nei 1 tūkst. salų ir salelių.

Pernai 4,2 mln. gyventojų turinčioje šalyje apsilankė daugiau nei 17 mln. turistų. Tarp jų buvo per 750 tūkst. lankytojų iš Britanijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius