Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Latvija nuo sausio 2 dienos atnaujins keleivių skrydžius į ir iš JK

Latvijoje nuo sausio 2 dienos, šeštadienio, bus vėl leidžiami keleivių skrydžiai tarp Latvijos ir Jungtinės Karalystės (JK), naujienų agentūrai BNS pranešė Civilinės aviacijos agentūra (CAA).
Rygos oro uostas
Rygos oro uostas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Visgi agentūra atkreipė dėmesį, kad patys keleiviai turės kreiptis į oro linijų bendroves, kad sužinotų, kada tiksliai jos planuoja atnaujinti tiesioginius skrydžius.

Kartu CAA taip pat priminė, jog naktį iš gruodžio 31 į sausio 1 dieną baigsis JK pasitraukimo iš Europos Sąjungos (ES) procesas.

Visgi JK išstojus iš ES, Rygos tarptautiniame oro uoste neįvyks oro uosto procedūrų pokyčių keleivių atžvilgiu.

JK jau nepatenka į Šengeno šalių sąrašą, todėl į šalį vykstantiems keleiviams taikoma pasienio patikros procedūra, o saugumo reikalavimus nustato tarptautiniai standartai, kurie yra vienodi tiek Latvijai, tiek Jungtinei Karalystei.

Kaip buvo pranešta, atsižvelgdama į pranešimus apie naują COVID-19 atmainą, plintančią Jungtinėje Karalystėje, Latvija, kaip ir kitos Europos šalys, uždraudė keleivių skrydžius tarp dviejų šalių nuo gruodžio 21 iki sausio 1 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius