-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Latvijos premjeras K.Karinis Minske susitiks su Baltarusijos prezidentu A.Lukašenka

Latvijos vyriausybės vadovas Krišjanis Karinis ketvirtadienį vyksta darbo vizito į Baltarusijos sostinę, kur susitiks su šalies prezidentu Aleksandru Lukašenka.
Aliaksandras Lukašenka
Aliaksandras Lukašenka / „Scanpix“ nuotr.

Vizito metu taip pat numatytas K.Karinio susitikimas su Baltarusijos ministru pirmininku Sergejumi Rumu. Premjerai aptars dvišalius santykius aplinkos apsaugos, transporto ir logistikos srityse, taip pat padiskutuos apie bendrą padėtį regione.

K.Krišjanis taip pat dalyvaus pasitarime, kuriame bus aptartas pasirengimas 2021 metų Pasaulio ledo ritulio čempionatui, vyksiančiam Baltarusijoje ir Latvijoje.

„Latvija suinteresuota palaikyti su Baltarusija gerus kaimyniškus santykius ir plėtoti glaudesnį ekonominį bendradarbiavimą, – prieš vizitą kalbėjo K. Karinis. – 2021 metų Pasaulio ledo ritulio čempionatas, bendrai organizuojamas Latvijos ir Baltarusijos, suteikia puikią galimybę sustiprinti abiejų šalių ryšius.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius