Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijos URM vadovas Radoslawas Sikorskis pasipiktino Berlyno viešbutyje neradęs lenkiškos televizijos

Karingo būdo Lenkijos užsienio reikalų ministras Radoslawas Sikorskis trečiadienį pasipiktino, kad viename prabangiame Berlyno viešbutyje, kuriame jis buvo apsistojęs, nerodomas nė vienas lenkiškas televizijos kanalas, pranešė naujienų televizija TVN24.
Radoslawas Sikorskis
Radoslawas Sikorskis / „Scanpix“ nuotr.

R.Sikorskis sakė, kad viešbučio „Adlon“ direktoriui adresuotame laiške paragino sudaryti galimybę svečiams matyti lenkiškas transliacijas, taip pat kvietė kitus lenkų turistus sekti jo pavyzdžiu.

„Viešbutis „Adlon“ labai elegantiškas, tačiau kai matau, kad jame rodoma Irako, Azerbaidžano ir Armėnijos televizija, o lenkiškų kanalų nėra, manau, jog tai keista, turint omenyje, jog esame vos už 70 kilometrų nuo Lenkijos sienos“, – R.Sikorskis sakė žurnalistams Berlyne.

„Kreipiuosi į tėvynainius, kad kurortuose ir viešbučiuose, kuriuose matome, kad lenkų kalba laikoma prastesne nei kitos, reikalautų lygybės; turime teisę jaustis, kad su mumis būtų elgiamasi vienodai, kaip ir su kitais“, – pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius