Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Lion Air“ katastrofa: žuvusiojo sužadėtinė vestuvinėje fotosesijoje pozavo viena

Lapkričio 11 d. Intan Syari turėjo ištekėti už savo mylimojo. Tačiau jos būsimas vyras Rio Nanda Pratama žuvo per „Lion Air“ lėktuvo katastrofą. Orlaivis smigo į Javos jūrą, netrukus po pakilimo iš Džakartos oro uosto.
Intan Syari pozuoja vestuvinėje fotosesijoje.
Intan Syari pozuoja vestuvinėje fotosesijoje. / „Instagram“ nuotr.

Sekmadienis turėjo būti laimingiausia poros diena, tačiau šią dieną Intan Syari, pasitelkusi visą savo stiprybę, vestuvinėje fotosesijoje pozavo viena – taip išpildydama R.N.Pratamos paskutinį norą – fotografuotis vienai, jei jis negrįžtų.

Kaip rašo CNN, fotografas portalui teigė, kad „dėl jos stiprybės nuotraukos išėjo puikios“.

„Nors aš jaučiau neapsakomą sielvartą, vis dar turiu šypsotis tau“, – „Instagram“ dalindamasi fotosesijos nuotraukomis parašė Intan. „Negaliu būti liūdna, turiu būti stipri, kokia visuomet raginai mane būti“, – pridūrė mylimojo netekusi moteris.

R.N.Pratama žuvo spalį, kai „Lion Air“ orlaivis sudužo jūroje, netoli Džakartos.

Gydytoju dirbęs R.N.Pratamas Intan buvo pirmoji meilė.

VIDEO: Širdį verianti sudužusio „Lion Air“ keleivio meilės istorija: žuvusiojo sužadėtinė vestuvinėje fotosesijoje pozavo viena

Nuotraukose, kuriomis dalijosi „Instagram“, Intan Syari vilki baltą suknelę, dėl kurios pora susitarė dar prieš R.N.Pratamai išskrendant į Džakartoje vykusį seminarą, CNN sakė Ifan Deviandri, kuris dirba su fotografu Indra Permana, įamžinusiu Intan Syari su nuotakos apdarais.

Anot I.Deviandri, R.N.Pratama prieš išskrisdamas su sužadėtine pasidalijo „dabar širdį daužančiu juokeliu“, prašydamas jos apsivilkti baltą tradicinį drabužį (kebaya – indonez.), o rankose turėti baltų rožių puokštę ir, jei jis negrįžtų, taip nusifotografuoti vienai.

„Tai buvo tiesiog juokelis, tačiau, nelaimei, taip nutiko iš tiesų“, – CNN kalbėjo I.Permana ir pridūrė, kad R.N.Pratama „seniai norėjo, kad jis būtų jo vestuvių fotografas“.

Jis teigė, kad pora pažinojo vienas kitą 13 metų, nuo mokyklos laikų.

View this post on Instagram

????????????????

A post shared by Iis (@intansyariii) on

„Buvau susirūpinęs, kaip atrodys tos nuotraukos... ir kaip elgtis su Intan Syari“, – tęsė I.Permana. „Vis dėlto ji tokia stipri, kad nuotraukos išėjo puikios“, – sakė jis.

Ji tokia stipri, kad nuotraukos išėjo puikios, – sakė jis.

Kai kuriose nuotraukose, kuriomis I.Syari pasidalijo instagrame, pozuoja ir R.N.Pratamos sesuo, gerbdama jo paskutinį norą.

R.N.Pratama spalio 29 d. skrido į Pankalpinango miestą, kur pora ir gyveno. Jis buvo tarp 189 keleivių, žuvusių per katastrofą.

Praėjus daugiau kaip trims savaitėms po katastrofos tebeieškoma juodosios dėžės, kuri įrašinėja pokalbius pilotų kabinoje. Ją radus, būtų galima atsakyti, kas pilotų kabinoje vyko paskutinėmis skrydžio sekundėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas