-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 02 /18:08

Londone po „su terorizmu susijusio“ išpuolio peiliu policija nušovė vyrą

Britanijos policija sekmadienį pranešė nušovusį vyrą Strethame, Pietų Londone, po to, kai per įtariamą „su terorizmu susijusį“ išpuolį peiliu buvo sužaloti keli žmonės.
Policija Londone
Policija Londone / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Ginkluoti pareigūnai #Strethame nušovė vyrą. Šiuo metu manoma, kad keli žmonės buvo sužaloti peiliu, – tviteryje pranešė Londono policija. – Aplinkybės šiuo metu tiriamos. Incidentas laikomas susijusiu su terorizmu.“

Londono greitosios medicininės pagalbos tarnyba skelbia, kad „kelios mašinos“ yra įvykio vietoje „Streatham High Road“ gatvėje, daugiausia gyvenamajame rajone.

Socialiniuose tinkluose pasirodžiusiose nuotraukose matyti, kaip ant žemės prie „Boots“ vaistinės veidu į žemę guli vyras, o šalia juodo BMW automobilio su mirksinčiomis avarinėmis šviesomis stovi ginkluotas policijos pareigūnas, skelbia „Sky News“.

Ant žemės gulintis vyras vilki pilkas sportines kelnes, avi juodais batais ir vilki žalią striukę. Iš nuotraukų galima spėti, kad vyras segi savižudžio liemenę.

Taip pat pasirodė ir vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota dalis įvykio. Jame matyti, kaip civiliais drabužiais vilkintys pareigūnai artėja prie kūno, o vėliau atsitraukia.

„Sky News“ skelbia, kad, remiantis preliminariais duomenimis, peiliu buvo sužaloti trys žmonės. Tačiau ši informacija nėra policijos patvirtinta.

Pastaraisiais metais Didžiojoje Britanijoje buvo įvykdyta serija teroro išpuolių. Naujausias jų buvo įvykdytas pernai lapkričio 29 d., kai teistas teroristas Usmanas Khanas nužudė du žmonės, o vėliau ant Londono tilto jį nušovė policininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius