Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Long Ailande moksleivių autobusui kliudžius viaduką, sunkiai sužeisti šeši žmonės

Long Ailande Niujorko valstijoje sekmadienio vakarą paauglius vežusiam autobusui kliudžius viaduką, buvo sunkiai sužeisti šeši jo keleiviai ir visiškai suniokotas autobuso stogas. 
Per avariją buvo visiškai suniokotas autobuso stogas
Per avariją buvo visiškai suniokotas autobuso stogas / „Scanpix“/AP nuotr.

Užsakomasis autobusas vežė moksleivius namo po pavasario atostogų.

Nelaimė įvyko kiek po 21 val. vietos laiku Pietų valstijos greitkelyje Leikvju mieste, pranešė Niujorko valstijos policija.

Vienas iš šešių nukentėjusių keleivių patyrė labai rimtų sužalojimų. Kiti 37 autobusu važiavę žmonės nukentėjo nesunkiai.

„Visi, išskyrus vieną asmenį, išlipo iš autobuso patys, o tas sužeistasis buvo iškeltas“, – sakė Leikvju priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento vadovas Patrickas McNeillas.

„Visur pilna stiklo šukių. Visas autobuso stogas sulankstytas ir siekia sėdynių atramas“, – pasakojo jis.

Filmuotoje medžiagoje buvo matyti šalia balto sumaitoto autobuso stoviniuojantys ir sėdintys paaugliai; kai kurie jų buvo apsigaubę apklotais.

Į nelaimės vietą buvo pasiųstos gausios ugniagesių ir medikų pajėgos.

Šiuo autobusu 38 moksleiviai iš įvairių Long Ailando mokyklų kartu su penkiais juos lydinčiais suaugusiais asmenimis važiavo iš Niujorko Johno F.Kennedy oro uosto į prekybos centrą, kur juos turėjo pasitikti tėvai.

Policija nurodė, jog panašu, kad autobuso vairuotojui nebuvo žinoma apie šiame greitkelyje komercinėms transporto priemonėms taikomus apribojimus.

Šiuo keliu leidžiama važiuoti ne aukštesnėms nei 2,38 m aukščio transporto priemonėms. Čia ir anksčiau būta panašių incidentų, kai buvo kliudyti viadukai.

2017 metais buvo pranešta, kad čia ketinama įrengti elektroninę signalizacijos sistemą, įspėsiančią vairuotojus, kad jų transporto priemonė per aukšta pravažiuoti po viaduku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius