Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mančesterio policija išpuolį stotyje laiko teroristiniu incidentu

Anglijos šiaurės vakarinio Mančesterio miesto policija antradienį pareiškė, kad ankstesnę dieną dieną įvykusi peiliu ginkluoto užpuoliko ataka, per kurią buvo sužeisti trys žmonės, yra tiriama kaip teroristinis incidentas.
Britų policija
Britų policija / „Scanpix“/AP nuotr.

Didžiojo Mančesteio policijos vyriausiasis konsteblis Ianas Hopkinsas sakė, kad du žmonės buvo labai sunkiai sužeisti. Tuo metu trečiasis nukentėjęs asmuo – policijos seržantas, kuriam buvo durta į petį – buvo išrašytas iš ligoninės.

I.Hopkinsas nurodė, kad policija tęsia tyrimą. Jis gyrė drąsiai veikusius keturis policininkus, sutramdžiusius įtariamąjį per incidentą Mančesterio Viktorijos stotyje.

Įtariamasis buvo suimtas, bet kaltinimai jam dar nepateikti. Jo tapatybė taip pat dar nebuvo atskleista.

Įvykio liudininku tapęs visuomeninio radijo BBC prodiuseris 38 metų Samas Clackas sakė girdėjęs, kaip įtariamasis prieš užpuldamas sušuko „Allah“ (Alachas).

Pasak jo, įtariamasis taip pat pasakė: „Kol bombarduosite kitas šalis, toks mėšlas nuolat dėsis.“

Britanijos transporto policijos (BTP) ankstesniame pranešime sakoma, kad buvo sužeisti du visuomenės nariai ir vienas jos pareigūnų.

„Pareigūnai dirba Mančesterio Viktorijos stotyje po pranešimų apie peiliu ginkluotą vyrą“, – sakoma pranešime. Pareigūnai pridūrė, kad apie šį incidentą buvo perspėti 20 val. 52 min. vietos (22 val. 52 min. Lietuvos) laiku.

„Vienas vyras buvo sulaikytas, o sužeisti peiliu du visuomenės nariai – vyras ir moteris – buvo išvežti į ligoninę, – nurodė tarnyba. – Vienas BTP pareigūnas taip pat yra gydomas dėl durtinės žaizdos petyje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius