Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marine Le Pen: vadinkite mane madam frexit

Marine Le Pen – viena iš kandidačių 2017 m. Prancūzijoje vyksiančiuose prezidento rinkimuose, tikina, kad Graikijos išėjimas iš euro zonos yra neišvengiamas. Ji priduria, kad jeigu būtų jos valia, tokį žingsnį žengtų ir jos šalis, rašo naujienų svetainė bloomberg.com.
Marine Le Pen
Marine Le Pen / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Laimėjome keletą atokvėpio mėnesių, bet problema grįš“, – antradienį kalbėdama apie Graikijos skolų krizę „Nacionalinio fronto“ būstinėje teigė M.Le Pen.

„Šiandien mes šnekam apie grexit (Graikijos išėjimas iš euro zonos), rytoj tai bus brexit (Britanijos išstojimas iš ES), o poryt frexit“, – turėdama omenyje galimą Paryžiaus sprendimą atsisakyti vieningos Europos valiutos sakė M.Le Pen.

Be to, ji yra vienintelė į šį postą kandidatuojanti politikė, kuri ragina Prancūziją išeiti iš euro zonos.

Remiantis naujausiais apklausų duomenimis, 46 metų politikė iš visų kandidatų į šalies prezidento postą turi didžiausią visuomenės paramą. Be to, ji yra vienintelė į šį postą kandidatuojanti politikė, kuri ragina Prancūziją išeiti iš euro zonos.

„Būsiu madam frexit, jeigu ES mums neatiduos monetarinės ir įstatymų leidžiamosios valdžios bei teritorinio ir biudžeto suvereniteto“, – tikino su Kremliumi flirtuojanti politikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius