Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maskvoje viešinčio Filipinų lyderio R.Duterte netvarkinga išvaizda sulaukė pašaipų

Filipinų prezidento Rodrigo Duterte atstovas ketvirtadienį buvo priverstas teisintis, kad jo šalies lyderis „labai laikosi higienos“ ir skaniai kvepia, kai prezidento netvarkinga išvaizda per susitikimą su Rusijos premjeru sulaukė pašaipų socialiniuose tinkluose.
Dmitrijus Medvedevas ir Rodrigo Duterte
Dmitrijus Medvedevas ir Rodrigo Duterte / „Sputnik“/„Scanpix“ nuotr.

Su darbo vizitu Rusijoje viešintis 74 metų R.Duterte trečiadienį sėdo prie derybų stalo su Rusijos premjeru Dmitrijumi Medvedevu.

Susitikimo pradžioje darytose nuotraukose, kur R.Duterte pozavo spausdamas D.Medvedevui ranką, filipinietis vilkėjo suglamžytą kostiumą, buvo atsisegęs marškinių sagą ir atpalaidavęs kaklaraištį.

Reaguodami į internete paskelbtas nuotraukas socialinio tinklo „Twitter“ vartotojai rusai nepraleido progos pasišaipyti iš R.Duterte išvaizdos.

„Ar Duterte visą naktį kalė?“, – stebėjosi vienas iš jų. „Gal jis atėjo tiesiai iš baro?“, – rašė kitas.

Filipinų lyderio atstovas spaudai Salvadoras Panelo savo pareiškime žurnalistams parašė, kad R.Dutertė „neatrodo netvarkingas“.

„Jį smaugia ir jam labai nepatogu, jeigu kaklaraištis spaudžia apykaklę, – tikino jis. – Prezidentas labai laikosi higienos. Jo kūnas skleidžia gaivų kvapą ir tai pastebėjo artimiau su juo susidūrę žmonės.“

R.Duterte garsėja savo pomėgiu dėvėti laisvo stiliaus drabužius. Ne kartą jis yra taip pasirodęs svarbiuose renginiuose užsienyje.

Filipinų lyderis sako, kad nemėgsta kojinių, neturi kostiumų, ir jam nepatinka oficiali apranga, nes tokie drabužiai erzina jo odą.

Viešumoje jis mėgsta kramtyti kramtomąją gumą, kuri, pasak jo, palengvina nugaros skausmus. Jos R.Duterte neišspjauna net susitikęs su tokiais pasaulio lyderiais kaip Kinijos prezidentas Xi Jinpingas.

Vėliau ketvirtadienį R.Duterte Juodosios jūros kurorte Sočyje susitiko su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius