Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meksikos valstijos pirmosios ponios sargybiniai nušovė du užpuolikus

Meksikos Najarito valstijos gubernatoriaus žmonai lankantis kaimyninėje vakarinėje Chalisko valstijoje, jos apsaugos komanda nušovė du ginkluotus vyrus, trečiadienį pranešė meksikiečių pareigūnai.
Meksikos policijos pareigūnai
Meksikos policijos pareigūnai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Meksika

Najarito valstijos vyriausybė socialiniam tinkle „Twitter“ paskelbė, kad incidentas įvyko Mariai Luisai Aguirre de Echevarriai lankantis viename greitojo maisto restorane prekybos centre Sapopane netoli Gvadalacharos – ten įėję du užpuolikai pradėjo šaudyti į kitą klientą.

Najarito vyriausybė nurodė, kad numanomas taikinys nebuvo susijęs su valstijos pirmąja ponia. Jos asmens sargybiniai ėmė šaudyti į užpuolikus ir du jų nušovė.

Per šį incidentą M.L.Aguirre de Echevarria nenukentėjo. Vietos žiniasklaida pranešė, kad su gubernatoriaus žmona buvo du jos vaikai.

Chalisko gubernatorius Enrique Alfaro tviteryje paskelbė, kad buvo sužeisti šeši žmonės, tarp jų vienas asmens sargybinis, ir kad incidentą tiria valstijos prokuratūra.

Prokuratūros pareiškime sakoma, jog abu nušauti vyrai buvo ginkluoti, o preliminarūs liudijimai rodo, kad šaudymą išprovokavo restorane buvusių nusikaltėlių grupuočių narių ginčas.

Chaliske veikia itin smurtiniais metodais garsėjantis „Chalisko naujosios kartos kartelis“ (Cartel de Jalisco Nueva Generacion).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius