Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monicos Lewinsky kerštas: memuaruose ji ketina papasakoti apie Billo Clintono seksualinius polinkius

Buvusiam JAV prezidentui Billui Clintonui daug nervų kainavusi Monica Lewinsky nusprendė, kad metas uždirbti iš buvusio skandalo. Žiniasklaidos duomenimis, moteris derasi su viena didžiausių Valstijų leidyklų dėl jos memuarų išleidimo.
Monica Lewinsky
Monica Lewinsky / „Scanpix“ nuotr.

Leidykla ir M.Lewinsky pasirašė konfidencialumo sutartį, tačiau „The New York Post“ žurnalistams pavyko sužinoti, kad už knygą apie savo praeitį jM.Lewinsky  prašo 12 mln. dolerių. Pabrėžiama, kad knygoje moteris pasiryžusi atskleisti viską.

Su kuria leidykla derasi M.Lewinsky, lieka paslaptis. „Manau, kad visoms didžiosioms leidykloms turėtų būti įdomu, ką gi ji ketina papasakoti knygoje“, – leidinys cituoja savo šaltinį.

M.Lewinsky su žiniasklaida savo planais kol kas nepasidalijo. Tačiau tai padarė jos draugai  – bendraudami su žurnalistais jie svarstė, ką moteris gali atskleisti savo memuaruose.

„Monika gali aprašyti, kaip Billas ėjo vis toliau: troško sekso trise, orgijų ir sekso žaislų, – „Hollywood Life“ cituoja vieną M.Lewinsky draugų. – Ji gali prisiminti viską, ką Billas kalbėjo apie savo žmoną Hillary, net ir tai, kad ji taip pat galėjo ieškoti meilės už santuokos ribų.“

Sklinda kalbos, kad JAV valstybės sekretorė Hillary Clinton, išgirdusi apie M.Lewinsky memuarus, neranda sau vietos. Jeigu knyga bus išleista, H.Clinton gali palaidoti viltis kada nors užimti JAV prezidento postą.

„Monika bando eiti į priekį, tačiau jos praeitis – intrigėlė su prezidentu, ją vis dar persekioja. Ji sutiks savo keturiasdešimtąjį gimtadienį neturėdama vyro ir akinama pykčio, kad jos reputacija buvo sutraiškyta viso pasaulio akyse“, – sakė jos draugas.

„The Examiner“ svarsto, kam gali būti naudinga M.Lewinsky knyga arba tik gandai, jog tokia kažkada bus išleista.

B.Clintonui ji bus naudinga, nes pasaulis juo vėl ims domėtis. Jis neseniai pareiškė paramą antrajai kadencijai kandidatuojančiam JAV vadovui Barackui Oabamai, todėl knyga jam gali pridėti taškų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius