Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 11 23 /08:19

Naujajame Orleane – šaudynės, sužeista 16 žmonių

Per šaudynes viename iš Naujojo Orleano (JAV) parkų sekmadienį sužeista mažiausiai 16 žmonių, pranešė vietos policija. Susišaudymas kilo tarp dviejų grupių. Tuo metu daugybė žmonių buvo susirinkę sporto aikštelėje filmuotis muzikiniame klipe.

Kaip skelbia BBC, policijos atstovas Tyleris Gamble'as sakė, kad pareigūnai nuskubėjo į „Bunny Friend Playground“ sporto ir pramogų aikštelę, kur aidėjo šūviai. 

Greitosios pagalbos automobiliais 10 žmonių išgabenta į ligoninę. Kiti esą paimti privačiais automobiliais. Kol kas neaišku, kada šūviai prasidėjo. Liudininkai vietos televizijai „WWL“ teigė, kad incidento vietoje buvo apie 500 žmonių. Kai kurie ten atėjo pavakare pasibaigus bendruomenės paradui, kiti stebėjo, kaip filmuojamas muzikinis klipas arba jame patys filmavosi.  

Incidento vieta Naujajame Orleane

Anot liudininkų, du užpuolikai atidengė ugnį į minią. Vaizdo klipas buvo filmuojamas negavus leidimo. 

Policijos vyresnysis inspektorius Michaelas Harrisonas sakė televizijai WDSU, kad šaudynės galėjo būti susijusios su gaujomis.

Policija padėjo palaikyti tvarką per paradą, kuris vyko maždaug už kvartalo nuo parko, todėl pareigūnai galėjo greitai atvažiuoti į parką, kai buvo pranešta apie susišaudymą, nurodė M.Harrisonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius