-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nebekontroliuojanti nusikaltėlių Luhansko milicija naiviai klausia teroristų ir riaušininkų, kodėl šie neužtikrina žadėtos taikos ir ramybės

Luhansko srities milicija pripažino nebesukontroliuojanti nusikaltėlių, nes į jų rankas papuolė dideli kiekiai šaunamųjų ginklų, praneša naujienų agentūra „Unian“.
Ginkluotas prorusiškas separatistas Slovjanske
Ginkluotas prorusiškas separatistas Slovjanske / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Anot milicijos, vos per kelias dienas automatais ginkluoti asmenys įvykdė daug apiplėšimų, žmogžudysčių, vagysčių. Antradienį grupė ginkluotų asmenų apiplėšė milicijos stovėjimo aikštelę – grasindami nušauti sargą jie atėmė telefoną, raktus, pavogė 10 automobilių, kurie buvo įkalčiai bylose.

Pirmadienį Sverdlovske ginkluota gauja iš vairuotojų atėmė du sunkvežimius, sekmadienį – pagrobė mokesčių rinkėjų automobilį su pinigais.

Pirmadienį Sverdlovske ginkluota gauja iš vairuotojų atėmė du sunkvežimius, sekmadienį – pagrobė mokesčių rinkėjų automobilį su pinigais.

„Vadinamieji „Liaudies kontrolės punktuose“, kurių tikslas, anot organizatorių, yra apsaugoti teritoriją nuo „nepageidaujamų svečių“, dabar ginkluoti vyrai plėšikauja ir užsiima banditizmu. Jie stabdo sunkvežimius, iš jų išvagia maistą, degalus, krovinius, grobia transporto priemones.

Kas tai? Kur ta taika ir ramybė, kurią gyventojams pažadėjo ginklus į rankas paėmę asmenys? Ar mes įvirstame visiška anarchija ir banditų šalimi?“, – teigiama milicijos pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius