Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nigerijoje susidūrus dviem laivams žuvo šeši vaikai

Nigerijos šiaurės vakaruose susidūrus ir apvirtus dviem laivams nuskendo šeši vaikai, trečiadienį pranešė gelbėjimo tarnybos.
Nigerija
Nigerija/Asociatyvinė nuotr. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Keleivinis laivas Nigerio upėje antradienį vakare kaktomuša susidūrė su kitu laivu, gabenusiu svogūnus į turgų žvejų miestelyje Jauryje Kebio valstijoje.

Valstijos nepaprastųjų situacijų valdymo agentūros vadovas Sani Dodo naujienų agentūrai AFP sakė: „Ištraukėme šešis vaikų lavonus – penkis berniukus ir mergaitę, kurių amžius – nuo penkerių iki aštuonerių metų.“

„60 keleivių buvo išgelbėti, 13 jų nuvežti į ligoninę gydyti dėl įvairių sužeidimų“, – nurodė jis ir pridūrė, kad narai tebeieško 12 dingusių žmonių iš keleivinio laivo.

„Laivai plaukė tamsoje be šviesų ... Antradienį maždaug 21 val. (22 val. Lietuvos laiku) jie susidūrė ir apvirto“, – sakė S.Dodo.

78 keleiviai yra daugiausia prekiautojai iš Suraus kaimo kitoje upės pusėje.

Prekinio laivo penkių vyrų įgula liko gyva, nurodė S.Dodo.

Nigerijoje, ypač lietinguoju sezonu, dažni incidentai, kai laivai apsiverčia dėl perpildymo ir prastos priežiūros, bet laivų susidūrimai nėra įprastas dalykas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius