-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo kanibalų pasprukusį vyrą iki šiol naktimis kankina košmarai

Rusą, kuriam pavyko pasprukti nuo pagarsėjusios kanibalų porelės, kuri kaltinama nužudžiusi mažiausiai 30 žmonių, naktimis tebekankina košmarai.
Kanibalų pora Dmitrijus Bakšejevas ir jo žmona Natalija
Kanibalų pora Dmitrijus Bakšejevas ir jo žmona Natalija / „Twitter“ nuotr.
Temos: 2 Kanibalizmas Rusija

Kaip skelbia portalas mirror.co.uk, Sergejus Labincevas ne vienerius metus buvo kanibalų poros – Dmitrijaus Bakšejevo ir jo žmonos Natalijos draugas. Jis policijai ir papasakojo apie per 18 metų laikotarpį, kaip įtariama, išžudytus žmones. Pora buvo sulaikyta esą po to, kai jų namuose buvo rasti septyni maišai kūno dalių, kurias jie laikė šaldytuve ir šaldiklyje. Be to, stiklainiuose buvo saugomos žmonių liekanos.

Buvęs oro pajėgų pareigūnas S.Labincevas papasakojo, kaip buvo užpultas kanibalų poros. 35-erių vyras prisiminė, kad Dmitrijus melagingai jį apkaltino miegant su jo žmona, tačiau, kaip mano dabar, tai tebuvo sugalvota dingstis jį nužudyti.

„Aš taip pat galėjau būti suvalgytas. Aš galėjau būti miręs“, – sakė vyras po to, kai pora jau buvo sulaikyta. „Praėjusią naktį sapnavau košmarą, kad jiedu troškino mano mėsą. Prieš šešias savaites man pavyko pasprukti nuo jų. Jie taip pat galėjo mane suvalgyti. Aš tuos žmones pažinojau daugybę metų, jie visuomet man padėdavo“, – prisiminė jis.

Įniršęs D.Bakšejevas bandė jį pulti su taburete. „Dmitrijus pareiškė, kad jis pavydi dėl savo žmonos, nors tam nebuvo jokių priežasčių. Tikrai. Ji už mano daug jaunesnė, apie ką jis kalbėjo?“ – teigė nesupratęs vyras. Anot jo, Dmitrijus puolė jį iš nugaros. „Bandžiau jo išvengti, tarnavau kariuomenėje ir žinau, kaip apsisaugoti. Po to Natalija ant manęs šoko, tačiau nesužeidė manęs“, – patirtą košmarą prisiminė vyras.

Tuomet jis išstūmė porą iš savo namų, paskambino taksi ir išsiuntė juos lauk. „Aš niekuomet jų daugiau nemačiau. O dabar, skaitydamas naujienas apie juos, manau, kad Dmitrijus tiesiog dėjosi pavydintis, tiesa buvo ta, kad jie atėjo manęs žudyti ir suvalgyti“, – tvirtino Sergejus.

Rusijos Krasnodaro mieste esančiame poros bute buvo rasta 19 gabalų odos.

Policija duomenimis, aukos buvo priviliotos per pažinčių tinklalapius. Tuomet pora jas nužudydavo ir suvalgydavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius