-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„NY Times“: susitikęs su V.Putinu J.Bidenas švytėjo optimizmu – ne viskas blogai?

Kitas Amerikos prezidentas galėjo supykti ar nusivilti. Praėjus vos kelioms akimirkoms po to, kai trečiadienį jis praleido daugiau nei tris valandas su JAV prezidentu Joe Bidenu jų pirmajame aukščiausiojo lygio susitikime, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas žurnalistams išklojo įprastą savo nuoskaudų sąrašą.
Joe Bideno ir Vladimiro Putino susitikimas Ženevoje
Joe Bideno ir Vladimiro Putino susitikimas Ženevoje / „Scanpix“/AP nuotr.

Jis neigė Rusijos kaltę dėl kibernetinių atakų, nukreiptų prieš JAV interesus, apkaltindamas JAV vykdant daug daugiau tokių išpuolių. Jis teigė, kad Amerikos žmogaus teisių rodikliai blogesni nei jo šalies. Ir jis apkaltino J.Bideno vyriausybę stiprinant kariuomenės pajėgas netoli Ukrainos.

Tai buvo tikras senasis V.Putinas, ir atrodė, kad gavome šviežių įrodymų, jog aukšto lygio diplomatinis susitikimas ant Ženevos ežero kranto nedaug tepakeitė ilgus metus blogėjusius santykius.

Bet jei J.Bideną ir suerzino jo kolegos elgesys, jis to niekaip neišdavė nei per tolesnę savo paties spaudos konferenciją, nei vėlesniame pokalbyje su žurnalistais po „Air Force One“ sparnu prieš jam išvykstant iš Šveicarijos ir baigiant aštuonių dienų trukmės diplomatinę kelionę po Europą, kurios metu jis aplankė tris šalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius