Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pamaskvėje keleivinio lainerio katastrofos vietoje rasta antra juodoji dėžė

Gelbėtojai, dirbantys Rusijos oro bendrovės „Saratov Airlines“ lainerio An-148 sudužimo vietoje netoli Maskvos, pirmadienį veikiausiai rado jo antrąją juodąją dėžę, pranešė operacijos štabo atstovai.
Lėktuvu skrido 71 žmogus
Pamaskvėje keleivinio lainerio katastrofos vietoje rasta antra „juodoji dėžė“ / „Scanpix“/AP nuotr.

„Manoma, kad aptikta antroji juodoji dėžė. Ir pažiūros jos būklė vertinama kaip tinkama ekspertizei atlikti“, – sakoma štabo pranešime.

Maršrutu Maskva–Orskas sekmadienį skridęs bendrovei „Saratov Airlines“ priklausęs „Antonov An-148“ keleivinis lėktuvas nukrito sekmadienį, praėjusius vos kelioms minutėms po pakilimo iš Maskvos Domodedovo oro uosto. Visi juo skridę žmonės – 65 keleiviai ir šeši įgulos nariai – žuvo.

VIDEO: Paviešintas vaizdo įrašas, kuriame matoma, kaip nukrenta lėktuvas Rusijoje

Anksčiau pirmadienį Nepaprastųjų situacijų ministerija pranešė, kad rastas sudužusio lėktuvo vienas iš dviejų borto savirašių ir kad su juo dirba Tarpvalstybinio aviacijos komiteto ekspertai.

Apie pirmosios juodosios dėžės suradimą taip pat buvo skelbta sekmadienį, bet vėliau pareigūnai patikslino, kad aptiktas objektas nėra borto savirašis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius