Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

PAR sudužus kariškių lėktuvui žuvo 11 žmonių

Pietų Afrikos Respublikos (PAR) kalnuotoje rytinėje dalyje sudužus kariškių lėktuvui, žuvo 11 žmonių, ketvirtadienį pranešė kelios žiniasklaidos priemonės, o viename nepatvirtintame pranešime sakoma, kad aukos yra Nelsono Mandelos medikų komanda.

Oro pajėgų lėktuvu „Dakota“, kuris sudužo trečiadienį vakare, skrido medikai – įprastinei 94 metų N.Mandelos apžiūrai jo kaimo sodyboje, pranešė naujienų agentūra EWT.

Armijos atstovas šio pranešimo negalėjo patvirtinti ar paneigti.

„Buvau informuotas, kad rastas (lėktuvo) korpusas, – sakė Xolani Mabanga. – Daugiau informacijos pateiksiu vėliau, kai gausiu informaciją iš komandos (katastrofos) vietoje“.

Pranešama, kad lėktuvas skrido iš Pretorijos į Mtatą – maža oro uostą Rytų Kyšulio provincijoje, kuris yra arčiausiai kovos su apartheidu simbolio N.Mandelos sodybai Kunu, kur jis gyvena pasitraukęs iš viešumos.

Po pranešimų apie dingusį lėktuvą į tą kalnuotą rajoną buvo išsiųsti gelbėtojų sraigtasparniai, bet dėl prasto oro juos teko atšaukti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius