-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paryžiuje viešinti Svetlana Batura: „Atrodo, kad niekas dar negali patikėti, kad tai įvyko“

Šiuo metu Paryžiuje viešinti fotografė iš Lietuvos Svetlana Batura apsistojusi visai šalia vietų, kur penktadienio naktį aidėjo teroristų šūviai ir sprogimai. Ji tikino penktadienį vakare girdėjusi greitosios medicinos pagalbos ir policijos automobilių sirenas, tačiau pačių šūvių – ne. Šeštadienį fotografė fiksavo vietas, kuriose teroristai nužudė mažiausiai 127 žmones.
Paryžius po teroro atakų
Paryžius po teroro atakų / S.Baturos nuotr.

„Vakare grįžau iš Monmartro, tačiau jokių ženklų, kad kažkas vyksta, tada dar nebuvo matyti. Grįžau būtent tuo metu, kai prasidėjo šaudymai. Jokių spūsčių, įtampos metro tikrai nemačiau. Sužinojau apie tai tik naktį, kai gavau žinutes su klausimais, ar man viskas gerai. Tada įsijungiau žinias ir viską supratau“, – 15min.lt šeštadienį pasakojo S.Batura. 

Tiesioginė transliacija iš Paryžiaus

Ji tikino vakare girdėjusi tik pagalbos automobilių sirenas, tačiau į tai neatkreipusi ypatingo dėmesio. 

„Dabar čia labai labai įtempta situacija. Vaikštau tomis gatvelėmis. Dabar esu prie koncertų salės, kur daugiausia žmonių žuvo. Čia daugybė žurnalistų, ir policija tęsia apklausas, tyrimą. Viskas užtverta, dirba policija“, – sakė S.Batura. 

Jos teigimu, išpuoliai įvykdyti ne turistų lankomose vietose, o paryžiečiams įprastose kavinėse, užeigose. 

VIDEO: Paryžius po kruvinojo penktadienio: ašaros, ginklai ir nežinia

„Sužymėtos kulkų vietos sienose. Baimės nėra, bet yra toks nesuvokiamas jausmas, kaip tai galėjo atsitikti. Kaip buvo parinktos tokios įprastos vietos, kur tikrai nesilanko turistai. Čia vietinių rajonas, neturistinis visiškai. Praeini pro tas kavines ir suvoki, kad vakar čia vaikščiojai. Nesuvokiama, kaip tai galėjo atsitikti, kad įprastose vietose, visai šalia mūsų, gali įvykti tokie dalykai“, – kalbėjo fotografė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius