-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskelbtos Baracko Obamos apsaugai problemų pridariusios prostitutės nuotraukos

Aiškėja daugiau sekso skandalo, į kurį buvo įtrauktas JAV prezidentas Barackas Obama, detalių. Žiniasklaida išpublikavo prostitutės, su kuria B.Obamos vizito į Kolumbiją išvakarėse pramogavo jo apsaugos darbuotojai, nuotraukas.
Prostitutė
Prostitutė / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„The New York Daily News“, remdamasis šaltiniais, rašo, kad jau paaiškėjo kai kurių prasikaltusių apsaugos darbuotojų pavardės, todėl vykdomas rimtas tyrimas, po kurio gali prasidėti atleidimai iš darbo.

Anot leidinio, eskorto paslaugas teikiančios moters vardas – Dania Suarez, jai 24 metai. Nepaisant jauno amžiaus, ji viena augina devynmetį sūnų.

Moters nuotraukas galite pamatyti čia.

D.Suarez kaimynai žurnalistams teigė, kad moteris – kukli ir labai rūpinasi savo atžala. Ji už 600 dolerių nuomojasi butą ir gyvena ramų gyvenimą. Tiesa, kokiu būdu ji pelno sau duoną, kaimynai nuspėjo.

„Ji niekuomet nepasakojo, kuo užsiima, tačiau tai buvo akivaizdu, – sakė viena kaimynė. – Ji visą dieną praleidžia namuose, o vakarais išeina.“

Kai kurie kaimynai manė, kad D.Suarez yra šokėja. „Namo jį grįždavo ankstyvą rytą, paprastai basa, rankose nešdavosi batelius. Namo vyrų niekada neparsivesdavo. Apskritai, ji yra uždara. Neįtikėtina, kad ji tuo užsiiminėja, ji ne tokia“, – stebėjosi kitas moters kaimynas.

Paaiškėjus, kaip pramogauja B.Obamos apsaugos darbuotojai, buvo pradėtas tyrimas. Anksčiau buvo skelbta, kad dėl to buvo atleisti 2 ar 3 pareigūnai, ir ne eiliniai, o skyrių vadovai.

CNN skelbia, kad tarp jų yra Gregas Stokesas ir Davidas Chaney. Pastarasis JAV pirmųjų asmenų apsauga rūpinosi dar nuo 1987 metų, tuo pačiu užsiėmė ir jo tėvas, saugojęs prezidentą Johną Kennedy. D.Chaney yra vedęs, turi įsūnį.

20 pareigūnų įtariami pramogavę su kolumbietėmis prostitutėmis, nes tiek moterų buvo kartu su vyrų kompanija viešbutyje. „TheWashington Post“ teigimu, tarnybinis patikrinimas vyksta dar 9 prezidento apsauginių ir 10 kariškių atžvilgiu.

Teigiama, kad tyrimą atliekanti komisija mažiausiai 8 pareigūnus jau patikrino poligrafu. Be to, tiriamas įtariamųjų kraujas ir aiškinamasi, ar šie nevartojo narkotikų. Kol kas neaišku, kuris iš apsaugos pareigūnų pasiūlė kitiems pasinaudoti naktinių plaštakių paslaugomis.

Baltieji Rūmai paskelbė, kad JAV Slaptosios tarnybos vadovas Markas Sullivanas neprarado prezidento pasitikėjimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius