Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešintas autobuso susprogdinimo Volgograde vaizdo įrašas

Rusijos televizijos kanalas „Rossija 24“ parodė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas teroro išpuolis Volgograde – sprogimas autobuse, per kurį žuvo penki žmonės.
Autobuso sprogdinimas Volgograde
Autobuso sprogdinimas Volgograde / Kadras iš „Rossija 24“ reportažo

Vaizdo įrašą pateikė paskui autobusą judėjusio ir įvykius kelyje videoregistratoriumi fiksavusio automobilio vairuotojas. Įraše matyti, kad sprogmuo buvo detonuotas važiuojančiame autobuse.

Kaip rašo lenta.ru, anksčiau viena iš sprogimą išgyvenusių autobuso keleivių tyrėjams sakė, kad sprogimas nugriaudėjo iš karto po to, kai stotelėje į autobusą įlipo moteris – 30-metė Dagestano gyventoja Naida Asijalova. Įtariama, kad tai ji buvo teroristė mirtininkė.

Lifenews.ru duomenimis, sprogmuo buvo pagamintas iš trotilo briketų, dviejų granatų, varžtų ir metalo atraižų. Įvykio vietoje aptikti vienos granatos fragmentai ir dar viena nesprogusi granata.

Patikslintais duomenimis, per sprogimą pirmadienį Volgograde nukentėjo per 30 žmonių. Tyrėjai paskelbė apie 32 į ligoninę paguldytus asmenis. Naujienų agentūros „RIA Novosti“ duomenimis, keturi sužeistieji gydomi reanimacijos skyriuje, o dar 24 – įprastose palatose.

Iš pradžių buvo skelbiama apie šešis žuvusius asmenis, vėliau aukų skaičius sumažintas iki penkių. Nuo antradienio Volgograde skelbiamas trijų dienų gedulas.

VIDEO: Autobuso sprogdinimas Volgograde

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius