Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pavojinga erzinti rusus: kazokas bandė pasmaugti „Bloodhound Gang“ bosistą JAV vėliava

Rusijoje Anapos mieste buvo užpulta JAV grupė „Bloodhound Gang“. Rusai pyksta ant muzikantų už tai, kad vienas jos narys susigrūdo šios šalies vėliavą sau į apatines kelnaites per koncertą Ukrainoje.
Rusai spardo JAV vėliavą.
Rusai spardo JAV vėliavą. / Youtube.com stopkadras

Kaip rašo lenta.ru, kol grupės nariai sėdėjo oro uosto laukimo salėje, prie jų priėjo pora vietinių kazokų ir bandė sumušti. Vyrus išskyrė policija.

Oro uosto darbuotojas žurnalistams pasakojo, kad vietiniai vyrai bandė pasmaugti grupės bosistą  Jaredą Hasselhoffą Amerikos vėliava. Kai jiems to padaryti nepavyko, jie tiesiog suplėšė vėliavą.

Incidento vaizdo įrašas buvo paskelbtas internete. Jame matyti, kaip kazokai bando užpulti grupės narius, o vėliau spardo JAV vėliavą.

Krasnodaro krašto gubernatorius savo „Twitter“ paskyroje paskelbė, jog autobusas, kuriuo važiavo grupė, buvo apmėtytas pomidorais ir kiaušiniais.

„Bloodhound Gang“ ketino dalyvauti Krasnodaro krašte vykstančiame muzikos festivalyje, tačiau grupės pasirodymas buvo atšauktas.

Po to, kai vienas jos narys susigrūdo Rusijos vėliavą sau į apatines kelnaites per koncertą Ukrainoje, rusai paskelbė nepageidaujantys muzikantų ir uždraudė jiems koncertuoti šioje šalyje.

Skelbiama, kad Anapos policija apklausė J.Hasselhofą dėl to, kaip jis pasielgė su Rusijos vėliava.

VIDEO: Rusai puola grupės narius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius