Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per šaudymo incidentą Floridoje sužeisti 9 žmonės

Devyni žmonės buvo sužeisti per šaudymo incidentą, pirmadienio vakarą įvykusį Floridos valstijoje, Holivudo paplūdimio promenadoje.
Šaudynės Holivudo paplūdimio promenadoje Floridoje
Šaudynės Holivudo paplūdimio promenadoje Floridoje / „AP“/„Scanpix“

Pasigirdus šūviams žmonės karštligiškai ieškojo priedangos perpildytame paplūdimyje.

Šaudymo incidentas įvyko per amerikiečiams svarbią Atminimo dieną.

Keli sužeistieji buvo nuvežti į vaikų ligoninę, sakė policijos atstovė Deanna Bettineschi.

Pasak sveikatos priežiūros įstaigos atstovės Yanet Obarrio Sanchez, nukentėjo šeši suaugusieji ir trys vaikai. Jos teigimu, visų nukentėjusiųjų būklė stabili.

D.Bettineschi sakė, kad nukentėjo keturi vaikai nuo 1 iki 17 metų ir penki suaugusieji nuo 25 iki 65 metų. Vienas iš jų buvo operuotas. Iš karto nebuvo aišku, ar ligoninė 17-metį laikė suaugusiuoju.

D.Bettineschi sakė, kad šaudymo incidentas įvyko prieš pat 19 valandą. Prasidėjo muštynės, buvo ištrauktas mažiausiai vienas ginklas ir paleisti šūviai. Bent vienas asmuo sulaikytas, tačiau policija ieško daugiau įtariamųjų.

Policijos viršininkas Chrisas O'Brienas sakė, kad tame rajone buvo tūkstančiai žmonių ir kad į įvykius reagavo dešimtys policijos pareigūnų, kurių kai kurie buvo netoliese.

„Gaila, kad į mūsų paplūdimius atvykstantiems įstatymų besilaikantiems piliečiams trukdo grupė nusikaltėlių“, – sakė jis.

Holivudo paplūdimys yra populiari vieta, esanti maždaug 17 km į pietus nuo Fort Loderdeilio ir 32 km į šiaurę nuo Majamio. Tikėtasi, kad dėl Atminimo dienos paplūdimyje apsilankys daugiau lankytojų nei įprasta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius