-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Petro Porošenka neigia, kad Kijevas sumokėjo už susitikimą su Donaldu Trumpu

Ukrainos prezidentas Petro Porošenka neigia žiniasklaidos pranešimus, kad už pirmąjį jo susitikimą su JAV prezidentu Donaldu Trumpu buvo sumokėta mažiausiai 400 tūkst. dolerių, praneša naujienų agentūra „Unian“.
Petro Porošenka ir Donaldas Trumpas
Petro Porošenka ir Donaldas Trumpas / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Ketvirtadienį BBC pranešė, kad Kijevas asmeniniam D.Trumpo advokatui Michaelui Cohenui sumokėjo 400 tūkst. dolerių. Esą tokiu būdu P.Porošenkai dirbantys žmonės siekė, kad Baltųjų rūmų vadovas su JAV viešinčiu Ukrainos prezidentu susitiktų ilgesniam laikui, nei buvo numatyta iš pradžių.

„Įžūlūs melai, šmeižtas ir netiesa. Štai kaip vertiname dezinformaciją, kad Ukrainos ir JAV prezidentai susitiko dėl pinigų. Ukrainos ir JAV viršūnių susitikimas 2017-ųjų birželį buvo suorganizuotas vien oficialiais diplomatiniais kanalais – per Ukrainos ambasadą JAV“, – prezidento atstovai sakė „Unian“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Donaldo Trumpo advokatas Michaelas Cohenas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Donaldo Trumpo advokatas Michaelas Cohenas

„Tikime, kad šios dezinformacijos pasidalijimas yra melagingų naujienų kampanijos, skirtos diskredituoti Ukrainos ir JAV santykius, dalis. Be to, tai – asmeninis Ukrainos ir JAV prezidentų puolimas.

Kadangi rengiant šią medžiaga buvo ignoruojami komentarai apie informacijos nepatikimumą, reikalaujame paneigimo. Jei tai neįvyks, turime teisę kreiptis į teismą“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius