-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po masinio protestuotojų sulaikymo Maskvoje V.Putinas vadovauja karinio laivyno paradui

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas sekmadienį vadovavo dideliam karinio jūrų laivyno paradui Sankt Peterburge, kuris buvo surengtas kitą dieną po policijos susidorojimo su laisvų rinkimų reikalavusiais protestuotojais sostinėje.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas / „Scanpix“ nuotr.

V.Putinas sekmadienio rytą įlipo į vieną iš laivų, dalyvavusių Karinio jūrų laivyno dienos parade Suomijos įlankoje Sankt Peterburge. Didžiausiame per kelerius metus parade dalyvavo 43 laivai ir povandeniniai laivai bei 4 tūkst. karių.

Rusijos prezidentas savaitgalį praleido toliau nuo Maskvos, kur šeštadienį buvo sulaikyta beveik 1 400 protestuotojų, kurie buvo susirinkę prie Maskvos merijos reikalauti laisvų ir sąžiningų vietos valdžios rinkimų.

Tai daugiausia suėmimų per demonstracijas Rusijos sostinėje per pastarąjį dešimtmetį, pranešė protestus stebinti nevyriausybinė organizacija „OVD Info“.

Keli tūkstančiai žmonių protestavo dėl to, kad tarnybos atsisakė įregistruoti virtinę opozicijos ir nepriklausomų kandidatų į rugsėjį vyksiančius Maskvos miesto dūmos rinkimus, o policijos pareigūnai susirėmė su protestuotojais ir mušė juos lazdomis, bandydami išvaikyti susirinkusiuosius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius