-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzijos traukinyje ginkluotą užpuoliką sutramdęs amerikietis buvo sužeistas per muštynes Kalifornijoje

Vienas iš trijų amerikiečių, anksčiau šiais metais padėjusių išvengti teroro išpuolio į Paryžių važiavusiame traukinyje, buvo subadytas savo Kalifornijos valstijoje – veikiausiai kai mėgino apginti moterį, ketvirtadienį pranešė pareigūnas.
Spenceris Stone'as
Spenceris Stone'as / „Scanpix“/AP nuotr.

23 metų JAV karinių oro pajėgų narys Spenceris Stone'as buvo sužalotas peiliu Sakramento mieste, kai įsitraukė į muštynes su grupe vyrų, išėjęs iš vieno baro su savo draugais, miesto policijos viršininko pavaduotojas Kenas Bernardas sakė žurnalistams.

Pasak jo, policija pranešimą apie tą incidentą gavo iš vieno praeivio 0 val. 46 min. vietos (10 val. 46 min. Lietuvos) laiku.

K.Bernardas nurodė, kad į įvykio vietą atvykę pareigūnai rado S.Stone'ą, kuriam buvo kelis kartus durta peiliu į viršutinę liemens dalį.

Šiuo metu jis gydomas dėl sužalojimų, kurie atrodo nekeliantys pavojaus gyvybei, bet gana sunkūs

Kariškis buvo skubiai išvežtas į netoliese esančią ligoninę, kur buvo nustatyta, kad jo būklė sunki, ir buvo atlikta dvi valandas trukusi operacija.

„Šiuo metu jis gydomas dėl sužalojimų, kurie atrodo nekeliantys pavojaus gyvybei, bet labai reikšmingi“, – aiškino K.Bernardas. Jis pridūrė, kad dėl to užpuolimo ieškomi du azijietiškos išvaizdos įtariamieji.

Vienas tyrimui artimas šaltinis naujienų agentūrai AFP sakė, kad S.Stone'as veikiausiai mėgino apginti vieną moterį, prie kurios prie to baro kabinėjosi grupė vyrų. Per tą konfliktą prasiveržė smurtas, o S.Stone'as buvo subadytas.

Kol kas neaišku, ar ta moteris yra kaip nors susijusi su S.Stone'u.

„Prie moters buvo kabinėjamasi, todėl jis įsikišo“, – sakė šaltinis, pageidavęs neviešinti jo vardo.

Pasak jo, keli kartu su S.Stone'u buvę asmenys – trys moterys ir kitas vyras – buvo neblaivūs, tačiau kol kas neaišku, ar pats S.Stone'as buvo apsvaigęs nuo alkoholio.

K.Bernardas sakė, kad tas incidentas niekaip nesusijęs su terorizmu arba ataka traukinyje, kurią S.Stone'as kartu su dviem savo draugais padėjo sužlugdyti, kai atostogavo Prancūzijoje.

Vos keliomis savaitėmis anksčiau Sakramentas buvo surengęs „Didvyrių paradą“, pagerbdamas tuos tris žmones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius