Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 05 /14:35

Prie Los Andželo per šaudymą boulingo klube žuvo 3 žmonės, 4 sužeisti

Kalifornijos policija šeštadienį reagavo į trijų žmonių gyvybių pareikalavusias šaudynes viename boulingo klube netoli Los Andželo.
Policija įvykio vietoje
JAV policija / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pareigūnai nurodė, kad dar keturi žmonės buvo sužeisti.

Toranso policijos departamento (TPD) seržantas Ronaldas Harrisas naujienų agentūrai AFP patvirtino, kad pareigūnai penktadienį 23.54 val. vietos (šeštadienį 9.54 val. Lietuvos) laiku gavo pranešimą apie šaudymą boulingo klube „Gable House Bowl“.

Jis pridūrė, kad visos septynios aukos yra vyrai. Trys jų buvo pripažinti mirusiais įvykio vietoje, o du sužeistieji buvo išvežti į ligoninę. Kiti du nukentėję vyrai tolesnės medikų pagalbos atsisakė.

TPD tuojau po vidurnakčio (10 val. Lietuvos laiku) „Twitter“ žinutėje buvo sakoma, kad gauta „pranešimų apie paleistus šūvius ir keletą parkritusių aukų“.

„TPD yra įvykio vietoje. Vyksta tyrimas. Prašome laikytis atokiai nuo tos teritorijos“, – pridūrė departamentas.

Dienraštis „Los Angeles Times“ pranešė, kad šaudynės įvyko boulingo klube „Gable House Bowl“. Policija paragino žmones „laikytis atokiai nuo tos teritorijos“.

Vienas įvykio liudininkas sakė laikraščiui „Los Angeles Times“, kad prieš pasigirstant šūviams klube įvyko „didelės muštynės“.

Ramiojo vandenyno pakrantės miestas Toransas yra maždaug už 30 km į pietryčius nuo Los Andželo centro.

Toranse gyvenantis 29 metų Wesas Hamadas pasakojo, kad buvo boulingo klube su savo 13-mete dukterėčia ir pusbroliu. Pasak jo, įstaigoje kilo „didžiulės muštynės“, trukusios apie penkias minutes. „Gable House Bowl“ išėjimas buvo blokuotas, klubą apėmė „visiškas chaosas“, tvirtino liudininkas.

„Sugriebiau dukterėčią ir pradėjau bėgti link tolimojo boulingo klubo galo, – sakė W.Hamadas. – Kai bėgome, išgirdau 15 šūvių.“

Prieš išbėgdamas iš pastato W.Hamadas pamatė moterį, verkiančią prie vyro, kuriam kulkos buvo suvarpiusios galvą ir kaklą.

Pasak JAV sveikatos apsaugos tarnybų, 2017 metais šalyje per incidentus su šaunamaisiais ginklais, įskaitant savižudybes, žuvo beveik 40 tūkst. žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius