Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 12 07

J.Bidenas įspėjo: jei V.Putinas laimės Ukrainoje, amerikiečių kariams teks stoti į kovą su rusais

Prieš Ukrainai, Izraeliui ir Taivanui nepalankų trečiadienio balsavimą Jungtinių Amerikos Valstijų Senate prezidentas Joe Bidenas kreipėsi į Kongresą ragindamas patvirtinti finansavimą Ukrainai iki žiemos atostogų. Jo kalba nuskambėjo it perspėjimas amerikiečiams, abejojantiems tuo, kad Rusijos grėsmė yra ne tik Ukrainos problema.
Joe Bidenas pasisakė apie Trumpą
JAV prezidentas Joe Bidenas

Trečiadienį JAV valstybės departamentas paskelbė apie naują 175 mln. dolerių karinės pagalbos Ukrainai paketą, į kurį įtraukta daug šiuo metu Kyjivui taip reikalingos įrangos, įspėdamas, kad be Kongreso paramos jis gali būti vienas iš paskutiniųjų.

„Jei Jungtinės Valstijos nepadės Ukrainai kare su Rusija ir dėl to ji laimės, Amerikai teks ne tik leisti pinigus karui, kaip tai vyksta dabar, bet ir pralieti savo kraują“, – spaudos konferencijos metu kalbėjo Jungtinių Valstijų nacionalinio saugumo tarybos koordinatorius Johnas Kirby.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius