Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

R.Kadyrovas skelbia video, kaip jo sūnus spardo kitą vyrą

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas bando priminti apie save: jo „Telegram“ kanale paskelbtas vaizdo įrašas, kaip jo sūnus Adamas Kadyrovas spardo studentą.

„Man nepatinka užuominos. Visada geriau dėti galutinį tašką – teisingą ir sąžiningą. Internete vis dar ginčijamasi dėl to, kad Adamas Kadyrovas sumušė šventojo Korano degintoją Nikitą Žuravelį. <...> Jis jį sumušė ir pasielgė teisingai. Be to, manau, kad kiekvienas, kuris kėsinasi į bet kokį Šventąjį Raštą, taip pat ir demonstratyviai jį sudegindamas, įžeidęs dešimtis milijonų mūsų didelės šalies piliečių, turi būti griežtai nubaustas“, – pranešime neva cituojamas Ramzanas Kadyrovas.

Nėra aišku, ar pranešimą paskelbė pats Ramzanas Kadyrovas, nes žiniasklaida pastaruoju metu skelbia apie pablogėjusią jo sveikatos būklę.

Telegram/Ramzanas Kadyrovas
Telegram/Ramzanas Kadyrovas

„Neperdedant, taip, aš didžiuojuosi Adamo poelgiu. Jis visada pasižymėjo noru augti ne tarp bendraamžių, o tarp vyresniųjų, taip ugdydamas suaugusiųjų garbės, orumo ir savo religijos gynimo idealus. Gerbiu jo pasirinkimą“, – cituojamas R.Kadyrovas, teisinantis savo smurtaujantį sūnų.

15min primena, kad Ramzano Kadyrovo penkiolikmetis sūnus rugpjūčio viduryje sumušė 19-metį studentą Nikitą Žuravelį, kuris kaltinamas sudeginęs Koraną prie Volgogrado katedros mečetės.

Pastaruoju metu R.Kadyrovo „Telegram“ kanale vis pasirodo nauji vaizdo įrašai, bandantys parodyti, kad jis yra gyvas ir sveikas.

VIDEO: Paskelbtas vaizdo įrašas su R.Kadyrovu ligoninėje
VIDEO: R.Kadyrovas paneigia gandus apie savo sveikatą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius