Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas trečiadienį viešės Karaliaučiuje

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas trečiadienį atvyks į Karaliaučių aptarti šiaurės rytų regiono transporto infrastruktūros plėtros klausimų su Kaliningrado srities gubernatoriaus pareigas einančiu Antonu Alichanovu ir vyriausybės nariais, antradienį pranešė Kremliaus spaudos tarnyba.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas / „Scanpix“/AP nuotr.

Šiame pasitarime, rengiamame Rusijos eksklave prie NATO narių Lenkijos ir Lietuvos sienų, dalyvaus atitinkamų ministerijų ir tarnybų, taip pat kelių kitų Rusijos šiaurės vakarinių regionų nariai.

Per šį darbo vizitą V.Putinas taip pat aplankys Karaliaučiaus Chrabrovo oro uosto naująjį terminalą ir susipažins su šio komplekso rekonstrukcijos darbais.

Birželį Rusijos gynybos ministrui Sergejui Šoigu surengus Kaliningrado srityje išvažiuojamąjį posėdį, iš Šiaulių aerodromo pakilęs NATO naikintuvas F-16 lydėjo jo lėktuvą, kai šis skrido į Karaliaučių. Tuo metu atskridęs Rusijos naikintuvas Su-27 įsiterpė tarp ministro lėktuvo ir F-16 bei privertė pastarąjį pasitraukti.

Vėliau, kai ministras skrido atgal į Maskvą, jo lėktuvą lydėjo keli NATO naikintuvai, bet prie rusų orlaivio priartėti nebemėgino.

Po to „precedento neturinčio“ įvykio Maskva pareiškė, kad prie S.Šoigu lėktuvo „neprofesionaliai“ priartėjęs NATO orlaivis rizikavo būti numuštas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius