-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos žiniasklaida: Tailande drauge su Nastia Rybka sulaikytas Latvijos pilietis

Tarp 10 žmonių, sulaikytų Tailande drauge su Anastasija Vašukevič, taip pat žinoma Nastios Rybkos vardu, yra Latvijos pilietis, pranešė Rusijos naujienų agentūra „RIA Novosti“.
Anastasija Vašukevič Tailande
Anastasija Vašukevič Tailande / „Instagram“ nuotr.

Policija, sekmadienį vėlai vakare atvykusi į viešbutį, aptiko 43 rusų turistus, kurie laukė sekso seminaro.

Turistai sakė, kad sumokėjo po 20 tūkst. batų (517 eurų) už dalyvavimą seminare, kuriame turėjo išmokti sukelti sekso partneriams orgazmą. Po seminaro jie tikėjosi gauti atitinkamą sertifikatą.

Policija turistus apklausė ir paleido neskyrusi jiems baudų.

„Instagram“ nuotr./Anastasija Vašukevič Tailande
„Instagram“ nuotr./Anastasija Vašukevič Tailande

Tuo tarpu 10 instruktorių buvo nuvežti į policijos nuovadą. Vienam jų skirta bauda už per ilgą užsibuvimą šalyje, dar trims – už neteisėtą atvykimą į šalį.

Likusiems instruktoriams pateikti kaltinimai dirbus be atitinkamos vizos.

„RIA Novosti“: „Tarp 10 sulaikytų žmonių yra aštuoni Rusijos gyventojai, vienas Baltarusijos pilietis ir vienas Latvijos pilietis. Jie kaltinami nelegaliu darbu Tailande.“

„Tarp 10 sulaikytų žmonių yra aštuoni Rusijos gyventojai, vienas Baltarusijos pilietis ir vienas Latvijos pilietis. Jie kaltinami nelegaliu darbu Tailande“, – sakoma „RIA Novosti“ pranešime.

Minimi asmenys buvo sulaikyti dėl nelegalaus verslo – sekso seminarų organizavimo. Jiems gali grėsti įkalinimas iki dvejų metų arba bauda iki 3 tūkst. dolerių (2 465 eurų), deportavimas iš Tailando į šalį, kurios pilietybę jie turi, draudimas 10 metų atvykti į Tailandą, nurodė „RIA Novosti“.

Latvijos užsienio reikalų ministerijos atstovas Gintas Jegermanis naujienų agentūrai LETA sakė, kad niekas nesusisiekė su ministerijos konsuliniu skyriumi Tailande ir nepaprašė jokios pagalbos.

N.Rybka jau kreipėsi į JAV pareigūnus prašydama politinio prieglobsčio. Ji mano, kad jos areštą inicijavo Rusijos pareigūnai ir kad jos gyvybei iškilo pavojus.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Olegas Deripaska
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Olegas Deripaska

N.Rybka neseniai pagarsėjo dėl Rusijos opozicijos lyderio Aleksejaus Navalno tyrimo apie jos išvyką milijardieriaus oligarcho Olego Deripaskos jachta.

A.Navalnas šį mėnesį savo kovos su korupcija fondo interneto svetainėje paskelbė tyrimą apie jos ryšius su kai kuriais turtingiausiais ir galingiausiais Rusijos vyrais.

„Scanpix“/AP nuotr./Olego Deripaskos jachtos
„Scanpix“/AP nuotr./Olego Deripaskos jachtos

Pasinaudodamas N.Rybkos įrašais socialinėje žiniasklaidoje, A.Navalnas atskleidė rusų milijardieriaus Olego Deripaskos, turėjusio verslo reikalų su buvusiu JAV prezidento Donaldo Trumpo rinkimų kampanijos vadovu Paulu Manafortu, ryšius su Kremliumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius