Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusų šaltiniai: sužeistas Donecko teroristų vadeiva Aleksandras Zacharčenka

Pranešama, jog aršių mūšių Rytų Ukrainoje metu buvo sužeistas apsišaukėliškos Donecko liaudies respublikos lyderis Aleksandras Zacharčenka, rašo lenta.ru.
Aleksandras Zacharčenka
Aleksandras Zacharčenka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirminiais duomenimis A.Zacharčenka buvo sužeistas į kulkšnį apšaudymo Debalcevėje metu, kai bandė perbėgti gatvę. Pasak Rusijos žurnalistų Donecko liaudies respublikos vadas yra sąmoningas ir jaučiasi gerai. Pačių Rusijos remiamų teroristų atstovai situacijos dar nekomentavo.

Internete jau plinta tariami A.Zacharčenkos didvyriškumo pavyzdžiai.

Skelbiama, kad jis atsisakė pirmosios pagalbos ir pats susitvarstė savo žaizdą. Taip pat pasakojama, kad teroristų vadas jau ketina grįžti į mūšio lauką.

Ukrainos kariuomenė praneša apie į nelaisvę paimtus karius

Ukrainos gynybos ministerija antradienį pareiškė, kad prorusiški separatistai paėmė į nelaisvę grupę Ukrainos karių Debalcevėje, kur vyriausybės pajėgų pozicijas atakuoja separatistų kovotojai.

Tačiau ministerija neigia Rusijos žiniasklaidos pranešimus esą paimta daugybė karių ir tvirtina, kad tai yra melas, kuriuo siekiama sukelti paniką vyriausybės pajėgose.

Mieste vyksta gatvių mūšiai, šarvuotos technikos ir artilerijos remiamos „neteisėtos ginkluotos formuotės kontroliuoja dalį miesto“, Ukrainos pajėgos manevruoja ir „daro viską, kad sulaikytų teroristų agresiją“, sakė antiteroristinės operacijos štabo atstovas Oleksandras Motuzianikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius