Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sachaline vėjas iš balkono išpūtė parūkyti išėjusią moterį

Sachaline Šachtiorsko mieste ketvirtajame aukšte gyvenanti pensininkė išėjo į balkoną parūkyti, bet uraganinis vėjas ją tiesiog išmetė iš balkono, pranešė vietinė žiniasklaida, remdamasi įvykio liudininkais.
Sachalinas
Sachalinas/Asociatyvinė nuotr. / „Sputnik“ nuotr.

Tą įvykį naujienų agentūrai patvirtino medikai Uglegorsko ligoninėje, į kurią nukentėjusioji buvo atvežta antradienį po pietų.

„Taip toks įvykis buvo. Pagyvenusi moteris hospitalizuota, ji traumuota“, – sakė „Interfax“ pašnekovas.

Pasak vietinės žiniasklaidos, išėjusią į balkoną 65-erių moterį vėjas išmetė tiesiai į pusnį, „kaip tik todėl senelė liko gyva“.

Iškviesta greitosios medicinos pagalbos mašina dėl stipraus pustymo negalėjo pasiekti nukentėjusiosios gyvenamojo rajono. Teko prašyti traktoristo, kuris paguldytą krautuvo kauše moterį atvežė į vietinę ligoninę.

Iš ten moterį į Uglegorsko rajoninę ligoninę vežė jau greitosios pagalbos mašina, kurios vairuotojas važiavo atsidaręs duris, kad per pūgą matytų kelią.

Nuo pirmadienio Sachaliną talžo gilaus ciklono vėjai, siautėja pūga, uraganiniai vėjai. Praėjusią naktį, anot meteorologų, Uglegrosko rajone vėjo greitis siekė 42 m per sekundę, ir tik antradienį nurimo iki 33 m per sekundę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius