-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sirijoje per Izraelio antskrydį netoli Palmyros žuvo devyni provyriausybiniai kovotojai

Vidurio Sirijoje per Izraelio antskrydį žuvo devyni provyriausybiniai kovotojai – keturi sirai ir penki nenustatytos tautybės asmenys, ketvirtadienį pranešė konfliktą iš Jungtinės Karalystės stebinti organizacija.
Sirija
Sirija / AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Sirija Izraelis

Sirijos valstybinė naujienų agentūra SANA anksčiau citavo šaltinį kariuomenė, teigusį, kad per vėlai trečiadienį surengtą ataką netoli Palmyros miesto žuvo vienas karys, o dar trys buvo sužeisti.

„Apie 23 val. 34 min. [vietos ir Lietuvos laiku] priešas Izraelis įvykdė aviacijos agresiją... Palmyros rajone, taikydamasis į ryšių bokštą ir kelias netoliese esančias pozicijas“, – SANA sakė šaltinis.

JK įsikūrusi nevyriausybinė organizacija „Syrian Observatory for Human Rights“ (SOHR) nurodė, kad antskrydžio taikiniais tapo netoli oro bazės T4 į rytus nuo Palmyros esančios kelios iraniečių pozicijos, įskaitant ryšių bokštą.

SOHR duomenimis, per ataką žuvo keturi sirai, kovojantys Damaską remiančių proiranietiškų grupuočių pusėje. Tarp žuvusiųjų taip pat yra vienas karys ir penki žmonės, kurių pilietybė iškart po atakos nebuvo nestatyta.

Praėjusią savaitę per Izraelio raketų smūgį tai pačiai oro pajėgų bazei žuvo du proiranietiški užsienio kovotojai, pranešė SOHR.

SANA nurodė, kad per tą išpuolį buvo sužeisti šeši kariai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius