Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Taivano pareigūnai nelegalioje skerdykloje konfiskavo 435 šunų penius

Taivano gyvūnų ligų kontrolės pareigūnai trečiadienį paskelbė, kad per reidą vienoje nelegalioje skerdykloje konfiskavo daugiau kaip 400 išdžiovintų šunų penių, taip pat – sėklidžių ir įvairių vidaus organų.
Temos: 2 Taivanas Šuo

Gyvūnų ligų kontrolės centras pranešė, kad iš viso tos nelegalios skerdyklos Junlino apygardoje šaldytuve antradienį buvo rasti 435 peniai, taip pat – kitų organų ir 12 neseniai nugalabytų šunų.

Kol kas neaišku, kodėl skerdyklos savininkas laikė tuos organus, nurodė atstovė. Tačiau vietos žiniasklaida užsimena, kad peniai galėjo būti naudojami kaip ingredientas užpiltinėms, nes tikima, kad jie gali padidinti vyrų potenciją.

Per reidą buvo išgelbėti du gyvi šunys, be to, pareigūnai surado kažkiek antkaklių, kurie rodytų, kad kai kurie ten pražuvę keturkojai anksčiau buvo kažkieno augintiniai, sakė atstovė.

Skerdyklos savininkas, kuris, kaip įtariama, šunų mėsą pardavinėjo maistui, ir anksčiau buvo patekęs į pareigūnų akiratį dėl gyvūnų žudymo.

Jam gali grėsti kalėjimas iki metų ir bauda iki 1 mln. Taivano dolerių (34,5 tūkst. JAV dolerių), jei bus pripažinta, kad jis pakartotinai pažeidė gyvūnų apsaugos įstatymą, kuriuo draudžiama žudyti šunis.

Nors Taivane anksčiau šunų mėsos būdavo galima rasti valgiaraščiuose, dabar valgyti šunis ar kates yra pažeidimas, už kurį skiriamos baudos iki 500 tūkst. Taivano dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius