Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tragedija Lenkijoje: sudužus ukrainiečių autobusui žuvo šeši žmonės, 41 sužeistas

Šeši žmonės mirė ir 41 sužeistas per tragišką avariją Lenkijoje. Iš Poznanės į Chersoną važiavęs autobusas su Ukrainos valstybiniais numeriais įvažiavo į pakelės griovį ir apvirto ties Kašycės miesteliu netoli Jaroslavo Pakarpatės vaivadijoje. Kaip sakė greitosios medicinos pagalbos darbuotojai, avarijos metu autobuso viduje keleiviai pradėjo inertiškai judėti, atsitrenkdami į autobuso vidų, sėdynes ir vieni kitus.
Policija
Policija / 123RF.com nuotr.

„Informaciją apie avariją gavome apie 23 val. 50 min.“ – kanalui TVN24 sakė Pakarpatės ugniagesių brigados atstovas spadai. Jis pridūrė, kad autobusas atsitrenkęs į greitkelio užtvarą dalinai nuriedėjo nuo pylimo.

Jaroslavo policijos atstovė Anna Dlugosz Informacyjnej Agencji Radiowej patvirtino, kad autobusas buvo su Ukrainos valstybiniais numeriais.

Autobusas vyko iš Poznanės į Chersoną. Autobuse buvo 54 žmonės, tarp jų ir du vairuotojai, visi važiavę autobusu – Ukrainos piliečiai, skelbia Wiadomosci.gazeta.pl.

Pirmieji gelbėtojai į nelaimės vietą atvyko po 9 minučių nuo gauto pranešimo. Trys žmonės buvo žuvę, du žmonės mirė vykdant gelbėjimo operaciją.

Saugos diržais neprisisegę keleiviai autobusui atsitrenkus į užtvarą jo viduje pradėjo inertiškai judėti, atsitrenkti į autobuso salono detales, sėdynes, vieni kitus. Dėl to žmonės patyrė galvos, stuburo, galūnių sužeidimus.

Apie šimtą ugniagesių, paramedikų ir policijos pareigūnų dalyvavo gelbėjimo operacijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius