-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Tuniso turistų žudynės: įtariamojo šaulio tėvui gaila beprasmių mirčių ir sūnaus sugriuvusio gyvenimo

Įtariamojo teroristo, kuris šaudė Tunise, tėvas Hakimas Rezgui teigė, kad, kai pirmą kartą išgirdo naujienas, tiesiog negalėjo suvokti, kas nutiko. Vyras sakė, kad jam gaila, jog atimta tiek gyvybių.
Tunise, kaip įtariama, šaudęs Seifeddine Rezgui
Tunise, kaip įtariama, šaudęs Seifeddine Rezgui / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 2 Išpuolis Tunisas

Kaip skelbia mirror.co.uk, 23-ejų Seifeddine Rezgui atidengė ugnį į vakarų turistus Suso miesto paplūdimyje prie „RIU Imperial Marhaba“ ir „RIU Bellevue“ viešbučių. Tarp žuvusiųjų – 15 turistų iš Didžiosios Britanijos.

„Dieve mano, aš šoke. Nežinau, kas su juo kontaktavo, kas padarė jam įtakos ar prikimšo į jo galvą šių idėjų. Jis turėjo naujų draugų, kurie jį į tai įtraukė“, – teigė H.Rezgui.

„Mano sūnus neturėjo su niekuo problemų. Nežinau, kas pakeitė jo mąstymą, kas padarė įtakos jam ir iškreipė jo mintis“, – pridūrė įtariamojo tėvas.

Jis taip pat teigė, kad norėtų, jog nebūtų aukų, kad nebūtų sužeistų. „Norėčiau, kad to niekada nebūtų įvykę, nes, kai matau aukas, pagalvoju, kad jų vietoje galėjo būti mano šeima“, – sakė jis.

„Neturiu tiesiog supratimo, kas įvyko, ir man labai gaila. Man gaila matyti aukas. Labai smarkiai jaučiu šių šeimų netektis. Jaučiu lyg būčiau kartu miręs su aukomis“, – tęsė įtariamojo tėvas.

„Mano sūnus taip pat sugriovė savo gyvenimą. Jis prarado savo gyvenimą, studijas, ateitį ir atėmė kitų gyvybes“, – baigė jis.

Įtariamojo šaulio teta Zara Rezgui jį apibūdino kaip uždarą, tačiau malonų, ramų, normalų vaikiną, kuris daug laiko praleisdavo vienas.

„Jis buvo uždaras, niekam nesakė, ką planavo“, – tvirtino ji. Apie kruvinas žudynes moteris išgirdo per žinias. „Mes šoke. Tegu Dievas jį saugo. Dievas mus baudžia“, – kalbėjo įtariamojo teta. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius