Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tyrėjai: Marselio užpuolikas buvo Tuniso pilietis, turėjęs leidimą gyventi Italijoje

Prancūzijos vidaus reikalų ministerija antradienį informavo, kad Marselyje dvi moteris nudūręs vyras buvo Tuniso pilietis, turėjęs leidimą gyventi Italijoje.
Teroro išpuolis prie Marselio traukinių stoties
Teroro išpuolis prie Marselio traukinių stoties / „Scanpix“/AP nuotr.

Vidaus reikalų ministras Gerard'as Collombas radijui „France-Inter“ sakė, kad užpuolikas gyveno Italijoje ir turėjo galiojantį Tuniso pasą. Sekmadienį, iš karto po įvykdyto išpuolio, už kurį atsakomybę prisiėmė grupuotė „Islamo valstybė“ (IS), vyrą nukovė kariai.

G.Collombas išreiškė nuomonę, kad šalys tarpusavyje turėtų glaudžiau bendradarbiauti ir dalytis informacija apie panašias bylas.

Paryžiaus prokuroras sakė, kad Tuniso pasas buvo vienas iš septynių asmens dokumentų, kuriuos užpuolikas, pase įvardytas kaip Ahmedas H., anksčiau naudojo, kai susidurdavo su Prancūzijos policija.

Italijos žiniasklaida antradienį pranešė, kad šalies Kovos su terorizmu policija tiria, ar Marselio užpuolikas kaip nors yra susijęs su kituose išpuoliuose Europoje dalyvavusiais Tuniso piliečiais, gyvenusiais ar lankiusiais tą pačią vietovę Italijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius